Over ons

Wij staan als sinds 1982 bekend om onze eigentijdse en modieuze damescollectie voor de 50-plusser. Service en verwennen staan bij ons hoog op het lijstje. Of dat nu in een van onze winkels is of tijdens een van onze modeshows in zorg en wooncomplexen. Overal mag u vriendelijke en geduldige service van ons verwachten.

Winkels Bergen op Zoom en Hoeven

Al geruime jaren hebben wij een winkel in Bergen op Zoom, maar sinds mei 2018 met trots ook een winkel geopend in Hoeven. In beide winkels geldt een ongedwongen sfeer, waar u op uw gemak kunt winkelen. Onze vriendelijke en geduldige collega's zijn er altijd om u van mode advies te voorzien. Daarbij trakteren wij u graag op een lekker kopje koffie of thee.

Exclusief winkelmoment

Wanneer u met een aantal vriendinnen of medebewoners van uw verzorgingstehuis graag exclusief wilt winkelen, dan is dat mogelijk. Voor een minimum van 4 tot maximaal 10 personen zorgen wij voor een exclusieve verwen ochtend. In alle rust en gezelligheid staat de winkel volledig en exclusief tot uw beschikking. Dat is pas in luxe winkelen.

Modeshows op locatie

Wij organiseren regelmatig mode shows in verzorgings- en bejaardenhuizen, serviceflats of op andere locaties voor de Zonnebloem en KBO. Op een afgesproken datum komen wij met een compleet en groots winkelassortiment naar de locatie en richten een heuse winkel in. Tezamen met vrijwilligsters of bewoners van een tehuis of flat organiseren we een mode show met aansluitend de mogelijkheid tot kopen.

Uiteraard trakteren wij u tijdens de show op koffie met iets lekkers. Dat maakt de gezellige verwendag compleet. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar:

Tel: +31(0) 165 55 99 89 / +31 (0)6 22 45 86 91 Mail: info@ladysclubdamesmode.nl.